VMware vCenter Server Appliance Upgrade von 6.5 auf 6.7
vCenter Server IntroductionvCenter Server Introduction

vCenter Server Introduction

Install:
Install a new vCenter Server Appliance or Platform Services Controller.

Upgrade:
Upgrade an existing vCenter Server Appliance or Platform Services Controller Appliance.

Migrate:
Migrate from an existing vCenter Server or Platform Services Controller or Signle Sign-On server for Windows to Appliance.

Restore:
Restore from a previosly created vCenter Server Appliance or Platform Services Controller Appliance backup.
Um diesen Eintrag vollständig sehen zu können, müssen Sie ein Kunde der Securebit AG sein. Dazu können Sie ein belibites Produkt aus unserem Sortiment bestellen.

Sollten Sie bereits Kunde sein, können Sie sich hier anmelden.